Політика

На Чернігівщині вшановують учасників бойових дій на території інших держав (Фото)

*Актуально

У містах і селищах Чернігівської області відбуваються заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ із Афганістану.

У Бахмачі воїни-афганці та ветерани АТО/ООС на чолі з керівником Бахмацької міської спілки воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО/ООС, депутатом Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Валерієм Колошею взяли участь у богослужінні та церемонії покладання квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині непритомну «хмільну» шестикласницю привезли до лікарні

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Зранку заупокійну літію про всіх загиблих відслужили у Спасо-Преображенському соборі м. Бахмача. Потім учасники заходу пройшли містом пам’ятною ходою та поклали квіти до могили загиблого в АТО земляка Юрія Бутусова, а також до меморіальної стели воїнам-інтернаціоналістам і Меморіалу загиблим у роки Другої світової війни.

За словами Валерія Колоші, хоч би скільки років проминуло від часу завершення війни, але вона озивається болем у пам’яті кожного, хто пройшов це випробування. «Для нас важливо і надалі залишатися єдиною спільнотою, підтримувати і дбати одне про одного, пам’ятати загиблих побратимів і допомагати їхнім родинам», – наголосив він.

Як повідомлялося, з нагоди цього пам’ятного дня Валерій Колоша з побратимами відвідали батьків загиблих у Бахмацькій, Дмитрівській і Батуринській громадах. Вони передали матеріальну допомогу та продуктові набори. Ця діяльність не є одноразовою акцією, а триває вже понад три десятиліття.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button