Політика

На Чернігівщині партія «Наш край» іде на місцеві вибори потужним оновленим складом

*Актуально

Політична партія «Наш край» потужним оновленим складом іде на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня 2020 року. Народний депутат України Борис Приходько під час Всеукраїнського партійного форуму в Києві розповів про місцеву проблематику та розвиток Чернігівщини впродовж останніх років.

«Не з київських кабінетів видно, де треба прибрати сміття чи відремонтувати школу. Це все робиться на місцях. Тож ми активно і впевнено продовжуємо працювати далі», – зазначив Борис Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Приходько: «Не обіцяю того, чого не зможу виконати»

Чернігівщина – серед лідерів всеукраїнської політичної партії «Наш край», а члени її команди не бояться брати відповідальність за розвиток свого регіону. Зараз у регіоні представники партії розпочали активну підготовку до місцевих виборів, аби мати своїх представників у 57 ОТГ, а також у міських, районних та обласній радах. Як свідчать настрої людей, наразі в органах місцевої влади потрібні професіонали, які добре знають місцеві проблеми та шляхи їх вирішення. Зростає запит на досвідчених фахівців. Саме з таких представників і формується команда «Нашого краю» на Чернігівщині.

Повний виступ Бориса Приходька – на відео.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button