Політика

Атрошенківська «зрівняйлівка» може вбити орендарів

Фракція «Нашого Краю» в Чернігівській міськраді принципово не голосуватиме за загальне підвищення вартості оренди комунального майна в обласному центрі Чернігівщини, запропоноване на засіданні сесії міськради 27 жовтня.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі Чернігівської облорганізації політичної партії «Наш Край».

Як повідомив керівник фракції «Наш Край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов, відповідна позиція визначена на засіданні фракції цього тижня.

За його словами, запропонований проект рішення міської ради не є однозначним. З одного боку, ніби висловлюється турбота про збільшення надходжень від оренди комунального майна до міського бюджету, з іншого – через необґрунтований підхід місто ризикує більше втратити.

«Депутати «Нашого Краю», безперечно, за підвищення орендної плати в тих приміщеннях, де є комерційне використання нерухомості – банки, аптеки тощо. Однак дуже зважено варто підходити у сферах освіти і медицини», — пояснив О.Соколов.

Він переконаний, що не можна в усіх випадках сформувати загальну вартість 40 грн за 1 м кВ. у Чернігові, адже цільове використання комунального майна – різне.

«Запровадивши однаковий підхід до всіх, ми, очевидно, отримаємо не зростання, а скорочення надходжень, бо орендарі в багатьох випадках просто згорнуть свою роботу. Необхідно, щоб рішення враховувало сферу діяльності, і на основі цього фонд комунального майна має формувати вартість оренди», — наголосив депутат міської ради.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Зате Атрон-золотий батон на Єпініна наїхав. обізвав обхамив нагрубив. етика на вищому рівні. бандит є бандит

Back to top button