Політика

Депутати Остерської міськради схвалили звернення щодо недопущення зростання тарифів

*Актуально

Депутати Остерської міської ради схвалили звернення до центральних органів влади щодо недопущення зростання тарифів, ініційоване «Нашим краєм». Відповідне рішення ухвалене під час чергової сесії міської ради.

За словами остерського міського голови Леоніда Мисливця (представник «Нашого краю»), депутати висловили свою чітку позицію, спрямовану на захист інтересів місцевих жителів. «Уже зараз люди відчувають наслідки подорожчання електроенергії, з ціною на газ теж не все стабільно. Тому депутати звернулися до президента України, глав парламенту й уряду щодо недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кіптівській громаді підтримують розвиток сільських бібліотек і туризму

У тексті звернення зазначається, що зростання комунальних тарифів поглиблює економічну кризу в Україні та призводить до подальшого зубожіння українців. «У період пандемії держава має підтримувати громадян, а не забирати в них останні гроші за комунальні послуги. Ми виступаємо категорично проти підвищення тарифів на газ, електроенергію і тепло», – наголошується в документі.

Також під час сесії депутати затвердили регламент Остерської міськради 8-го скликання, положення про депутатські комісії та розглянули низку бюджетних і земельних питань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button