206 округПолітика

Блауш визнав свою поразку по 206-му

Про результати виборів і конфлікти за участі «радикалів» журналісти ЧЕline взяли коментар у керівника чернігівського осередку Радикальної партії Дмитра Блауша.

Про конфлікт депутата «радикала» Олега Купрієнка та журналіста Андрія Тітка

— Щодо конфлікту, то я про нього мало що знаю. Це його (Олега Купрієнка) особиста думка, те, що він забороняв себе знімати. Я до нього стосунку як до людини не маю. Я так розумію, що його зачепило щось особисте. Тому я не можу давати будь-яку оцінку його дій.

Про попередні результати виборів

— Це вибір людей. 25 років стоїмо на одному й тому ж місці, і ще стоятимемо. Дуже низька явка, вона мене взагалі приголомшила. Вочевидь, прийшли тільки ті, хто отримав гроші або сертифікати по 200 грн з аптек. Багато людей не ходить на вибори. Люди не вбачають у цьому жодного сенсу. З такою явкою Микитась пройде до ВР із результатом у 10 тис. голосів.

Про чутки щодо бійки за участю Дмитра Блауша

-Я ні з ким не бився вночі. Вже о 23:00 я був удома.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Будет очень обидно, если победит тот, кто больше взяток дал(((( На прошлых выборах именно так мы получили Атрошенко в кресло мэра, когда голосовали те, кто у него по 300 грн взяли, а теперь страдаем всем городом! Неужели и в этот раз Микитась победит так же, как и его друган Атрошенко?(((

Back to top button