Політика

Брудні технології: на Чернігівщині проти кандидата в нардепи поширюють фейки

Передвиборчі протистояння в самому розпалі – до дати волевиявлення залишилося кілька днів, і кандидати в народні депутати, які відчувають своє фіаско, вдаються до брудних методів. Цікавим у цьому сенсі є 208-й округ Чернігівщини.

За даними соціологічного опитування, яке провів Аналітичний центр «Соціомодус» у Бахмацькому, Борзнянському, Куликівському, Менському, Талалаївському районах і частині Ічнянського, лідером виборчих перегонів у 208-му окрузі Чернігівщини є Валерій Давиденко. За нього готові віддати свої голоси майже 40% виборців округу.

Відтак, опоненти Валерія Давиденка в розпачі вдаються до ганебних вчинків. Спершу вони зареєстрували двох двійників Давиденка, щоб відтягнути голоси в лідера округу. Потім непорядні конкуренти поширили фейкову інформацію про те, що нібито Валерій Давиденко потрапив у ДТП. На цьому серія брудних політтехнологічних абсурдів не завершилася.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Валерій Давиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверто – про Давиденка: ексклюзивне інтерв’ю з кандидатом по 208 округу (Відео)

«Шановні земляки! Та напружена політична атмосфера, що панує в нашому 208-му окрузі, вже просто поза межами здорового глузду, а мої політичні опоненти вдаються до щоразу брудніших технологій. Спочатку на нашому окрузі зареєстрували двох Давиденків, аби відібрати в мене ваші голоси. Далі в соцмережах із фейкової сторінки почали поширювати інформацію, начебто я потрапив у ДТП і знімаю свою кандидатуру. На ці «дитячі» витівки моїх опонентів я не реагував і не реагую.

Апогеєм усього цього стало те, що сьогодні поліція почала відкрито навідуватися до людей, які мене підтримують, і влаштовувати їм допити, начебто я порушую чинне законодавство. Як ви знаєте, в межах своєї депутатської роботи як чинний народний депутат України я зараз проводжу зустрічі з жителями мого округу та звітую про п’ять років роботи. Відповідально заявляю: моя робота – на совість, мої зустрічі з людьми – чесні і не напоказ, своїх виборців, до яких я дослухався п’ять років, не купую і не продаю. Я дякую працівникам поліції за увагу до нашого округу та безпеку під час виборчих перегонів, однак прошу перевіряти й інших суб’єктів виборчого процесу та бути об’єктивними. Це добре, що ви дотримуєтеся Закону України під час передвиборчої агітації, однак я його не порушую.

Водночас прошу реагувати на мої численні звернення до вас стосовно криміногенної ситуації в Талалаївському районі, пов’язаної з діяльністю бандитського угруповання і розповсюдженням наркотиків, а також Борзнянському та Бахмацькому районах. Роботи вам вистачає.

Своїх опонентів закликаю вести чесну боротьбу.

А вас, дорогі мої земляки, запевняю, що не дозволю вас ображати і залякувати.

Прошу прийти 21 липня на виборчі дільниці та поставити галочку напроти Валерія Давиденка.

Я – ваш надійний представник у Верховній Раді. І ви це знаєте», – зазначив у дописі Валерій Давиденко.

*Актуально

Ще статті по темі

Back to top button