Політика

Чергове рейдерство на Чернігівщині?

*Актуально

Депутат «Нашого краю» в Новгород-Сіверській районній раді Сергій Пунтус ініціював під час сесії районної ради звернення до центральних органів влади щодо відновлення роботи кількох місцевих сільгосппідприємств.

За поданням депутата Сергія Пунтуса депутати райради включили до порядку денного і схвалили звернення Новгород-Сіверської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради щодо розблокування роботи сільськогосподарських підприємств ПП «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції», ТОВ «Новгород-Сіверський елеватор», ТОВ «Демор».

На думку Сергія Пунтуса, зараз ця ситуація призводить до значних бюджетних втрат і є неприпустимою, адже події, які в жовтні розвивалися довкола цих підприємств, дуже схожі на рейдерське захоплення – із молодиками в масках і рішеннями судів Харківської області.

«Через блокування їхньої роботи правоохоронними органами районний бюджет уже недоотримав майже 1 млн грн, а недоотримання бюджетами різних рівнів та плати за оренду землі становило приблизно 11 млн грн», – заявив депутат  від «Нашого краю». Депутати райради сподіваються на розгляд і вирішення цього проблемного питання.

Також сесія районної ради схвалила рішення про оптимізацію діяльності Новгород-Сіверського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області. Зокрема, внесено зміни до структури, граничної чисельності працівників центру, а також затверджено Положення про Новгород-Сіверський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у новій редакції та перелік соціальних послуг, умови та порядок їх надання.45714321_165394727748717_2061660576404209664_n

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button