Політика

Чи повинна бути партійна дисципліна

*Актуально

Політична партія «Наш край» має посилити внутрішньопартійну дисципліну, аби працювати більш результативно та виконувати свої обіцянки. Про це заявив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» у Батурині провів підготовку до майбутніх виборів

За його словами, в нашій країні розвинута практика «політичних хамелеонів» – політиків, які міняють не лише партії, а й часто змінюють свою позицію з принципових питань, виступають з гаслами, що кардинально протилежні тим, які говорили раніше, на попередніх виборах. «Це обумовлено різними чинниками: відсутністю партійної принциповості, чіткої позиції партії, тим, що правила гри в партіях часто змінюються, і тим, що не вибудовується система взаємодії з депутатськими корпусами всіх рівнів та безконтрольністю, що говорять і що роблять депутати від партії», – зазначив Олександр Соколов. Як наслідок, на його думку, в Україні не розвивається та руйнується таке поняття, як політична культура та її складова – партійна дисципліна.

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді вважає, що партія має посилити на місцях партійну дисципліну. Серед необхідних заходів він назвав запровадження моніторингу діяльності керівників територіальних і місцевих організацій партії, депутатів рад. «Методи впливу на порушників партійної дисципліни повинні бути закріплені внутрішньопартійними документами, насамперед статутом партії», – наголосив Олександр Соколов.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button