Політика

Чиновники мерії не знають законів та регламенту? ЧL

Одним із своїх «досягнень» за перший 100 днів роботи міський голова Чернігова Владислав Атрошенко називав відкритість влади. В той же час громадськість в чергове спіймала мерію на порушенні закону та елементарному незнанні власного ж регламенту. Цього тижня, а точніше у четвер, заплановане засідання виконкому. Та досі на сайті відсутній порядок денний. Немає і жодного рішення , які на нього виносяться. Виходить, що нова влада наступає на старі граблі.

Активіст  Олександр Гашпар на своїй сторінці у фейсбук нагадав чиновникам про регламент : «Порядок денний виконкому має формуватися з питаннь, які були оприлюдненні за 20 днів до дати його засідання».

Заступник міського голови Олександр Ломако зізнався чернігівському блогеру у власній безпорадності : « Я все розумію, але навіть теоретично це зробити неможливо», — відповів він на запит.

У мерії звісно ж пообіцяли виправитися. Зокрема, викладати проекти рішень по мірі їх формування. Та такі відповіді наводять на сумні думки. Якщо чиновники не знають законів, то, як вони тоді можуть керувати 300-тисячним містом ?

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. известный ответ на вопрос «как» — через *опу. безответственное отношение к бумажной и информационной работе — это такие крупицы по сравнению с тем, как Атрошенко и его администрация проявляют халатность в управлении городом, что о них даже говорить не стоит.

  2. та мы уже привыкли к такому наплевателькому отношению Атрошки и его ко. ничего нового. если все, что принимаются на этих заседания, не имеет отношения к честности и демократии, смысл тогда освещать это вовремя и по закону?..

Back to top button