Політика

Депутати «НАШОГО КРАЮ» у Ріпкинській райраді виступили проти продажу землі

*Актуально

Депутати від «НАШОГО КРАЮ» у Ріпкинській районній раді виступили проти продажу землі сільськогосподарського призначення.

Як повідомив керівник фракції «НАШ КРАЙ» у Ріпкинській районній раді Петро Головач, разом із колегами з інших фракцій «нашокраївці» підтримали звернення до керівництва держави – Президента України Петра Порошенка, глави уряду  Володимира Гройсмана та голови Верховної Ради України Андрія Парубія – щодо недопущення продажу сіль господарської землі.

«Ми живемо у сільськогосподарському регіоні, і як ніхто інший розуміємо проблеми та побоювання українських селян. При відкритті ринку землі існують високі ризики, що найкращу землю скуплять іноземці та олігархи, які володіють достатнім фінансовим ресурсом, а селяни можуть потрапити у «рабство», — пояснив Петро Головач.

Він також наголосив, що це питання потребує подальшого обговорення і дискусії, вивчення досвіду наших сусідів. «До продажу землі слід підійти дуже виважено, бо це наше основне багатство. Доречно запровадити перехідний період, як це пропонує партія «НАШ КРАЙ», — зазначив керівник фракції «НАШ КРАЙ» у Ріпкинській райраді.

Під час засідання чергової сесії Ріпкинської районної ради депутати розглянули низку робочих питань, затвердили звіт голови районної ради.

Прес-служба обласної організації ПП «НАШ КРАЙ»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button