Політика

Депутати-підприємці придбали кисневі концентратори для Носівської лікарні

*Актуально

Три кисневі концентратори для ковідного відділення Носівської лікарні придбали депутати від «Нашого краю» – підприємці Сергій Баришовець (Чернігівська облрада), Володимир Закалюжний та Олексій Сірик (Носівська міська рада). Сьогодні до лікарні вже передали перший апарат, що полегшуватиме дихання пацієнтів.

Питання про критичну потребу в кисневих концентраторах порушили носівські медики під час зустрічі з обговорення актуальних проблем життя громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протитуберкульозний диспансер отримав потужний кисневий концентратор (Відео)

Упродовж останніх тижнів у Носівці зросла кількість хворих на коронавірус. «Зважаючи, що в лікарнях Козельця, Бобровиці та Ніжина бракує місць для пацієнтів, ковідне відділення відкрите в Носівці. Для його функціонування вкрай потрібні кисневі концентратори», – заявили присутні на зустрічі медичні працівники.

Депутати «Нашого краю» відреагували на потреби місцевих жителів. Троє підприємців погодилися придбати необхідне обладнання за власні кошти.

«Ми виконали свою обіцянку. Перший концентратор лікарня вже отримала, інші два – ще в дорозі», – повідомив Сергій Баришовець.

Ще чотири концентратори в громаді планують придбати за кошти міського бюджету.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button