Політика

10 мільйонів на школи, лікарні й заклади культури: Борис Приходько залучив чергову субвенцію у свій округ

Десять мільйонів гривень державної субвенції на реконструкцію закладів медицини, освіти та культури отримає 210-й округ Чернігівщини за сприяння народного депутата України Бориса Приходька. Про це народний депутат повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Продовжуємо працювати над розбудовою територіальних громад мого 210-го округу на Чернігівщині. На мою пропозицію Кабмін виділив ще 10 млн грн держсубвенції на реконструкцію закладів медицини, освіти і культури в Остерській і Ладанській громадах, а також Прилуках (розпорядження №822-р від 21 липня 2021). Це вже друга у цьому році 10-мільйонна субвенція для мого округу і я радію, що розбудова наших населених пунктів не зупиняється», – зазначає Борис Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 млн – на школи та водогони: нардеп Борис Приходько залучив у свій округ найбільшу субвенцію

Завдяки цим коштам вже цього року почнуть ремонтувати такі заклади соціальної сфери:

✅реконструкція з впровадженням комплексних заходів із теплореновації Прилуцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 із виділенням черговості (І черга та ІІ черга);

✅капітальний ремонт внутрішньої системи опалення (заміна котлів) в Остерській міській лікарні;

✅капітальний ремонт приміщень Центру культури, дозвілля та спорту Ладанської селищної ради.

223186382_4164195910337090_8553967789638408945_n

«Усі проєкти ми спільно опрацьовували з головами громад, місцевими депутатами, керівниками цих закладів. Для мене важливо, щоб запропоновані проєкти мали підтримку і в населення, і в керівництва громад, адже проблем в окрузі насправді дуже багато. І кілька слів про мою рідну Носівку, де я народився та виріс. Щоразу, як відвідую Носівську територіальну громаду, отримую багато звернень від моїх земляків. Нещодавно вони просили мене допомогти з ремонтом Носівського Центру ПМСД. Цей медзаклад – стратегічно важливий, адже він обслуговує жителів 20 сіл, що входять до громади. А тому частину коштів держсубвенції направимо на реконструкцію приміщень поліклінічного відділення Носівської міської лікарні під розміщення маніпуляційної, денного стаціонару та санвузла КНП «Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги», – зазначає нардеп.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button