Політика

Депутатів облради скликають на чергову сесію

Голова обласної ради Олена Дмитренко підписала розпорядження про скликання четвертої сесії обласної ради восьмого скликання.

На розгляд сесії вносяться такі питання:

— Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за 2020 рік.

— Інші питання.

Головам постійних комісій обласної ради доручено провести засідання постійних комісій 20 квітня 2021 року о 9 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради.

Засідання президії обласної ради відбудеться цього ж дня об 11 годині в залі засідань президії обласної ради.

Пленарне засідання четвертої сесії обласної ради відбудеться 20 квітня 2021 року о 12 годині в залі засідань обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд пом’якшив запобіжний захід Журману, якого затримали на хабарі

Акцентуємо увагу на тому, що засідання постійних комісій, президії та пленарне засідання четвертої сесії обласної ради будуть проводитися з врахуванням карантинних вимог і в режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Обов’язкова вимога для всіх учасників засідання – наявність засобів індивідуального захисту, дотримання норм та правил протиепідемічних заходів, а також соціальної дистанції!

За перебігом подій пленарного засідання четвертої сесії обласної ради восьмого скликання можна буде слідкувати на офіційній сторінці обласної ради у мережі Фейсбук, де триватиме онлайн трансляція роботи депутатів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button