Політика

Фермер Максим Цявка прагне представляти в селищній раді інтереси жителів сіл Ковпита та Дніпровське

*Актуально

28 березня відбудуться вибори депутата Михайло-Коцюбинської селищної ради. Кандидатом у депутати селищної ради зареєстрований місцевий фермер Максим Цявка. Він уже кілька років працює на землі та прагне представляти інтереси своїх земляків, щоб зробити більше для сільських жителів. Балотується чоловік до місцевої ради за підтримки партії «Наш край».

«Разом із командою «Нашого краю», насамперед із депутатом обласної ради Олександром Демиденком, почали роботу у с. Ковпита з оформлення майнових паїв селян. Адже маємо випадки, коли людям виплатили лише чверть вартості їхніх майнових паїв. Ми прагнемо, щоб майновий сертифікат коштував таку суму, яка вказана в ньому», – розповідає Максим Цявка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лайфхаки успішної депутатської діяльності Павла Солодовника

За його словами, проблемним питанням для багатьох сіл Михайло-Коцюбинської громади, зокрема Ковпита і Дніпровське, є розчищення ставків. Потребує впорядкування система збирання та вивезення сміття в селах, оскільки так багато несанкціонованих сміттєзвалищ.

«Особливо гостра ця проблема для Дніпровського, де завдяки мальовничій природі та Дніпру є хороший туристичний потенціал, можливості для відпочинку і цікавого дозвілля не тільки жителів громади, а й численних гостей. Нам варто там розвивати зелений туризм», – наголошує кандидат у депутати.

Хвилюють людей і стан доріг, налагодження автобусного сполучення з іншими населеними пунктами. Також треба підтримувати освітні й медичні заклади в селах. Так, у Дніпровському актуальним є питання опалення лікарні.

«Я сподіваюся на підтримку своїх земляків 28 березня і готовий командно працювати над вирішенням цих проблемних питань. Адже успіх громади – це перемога кожного!», – наголошує Максим Цявка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button