Політика

І знову в центрі скандалу: Ляшка в парламенті облили соком

Політика зі скандальною репутацією, лідера Радикальної партії Олега Ляшка в кулуарах Верховної Ради облила томатним соком Юлія Толопило, яка є громадянкою Росії, але воювала в зоні АТО в батальйоні Айдар.

Ляшко пояснив, що дівчина півтора року тому звернулася до нього з проханням допомогти оформити їй громадянство України і він написав звернення до Порошенка. Однак досі їй так і не надали громадянство.

«Це провокації Сергія Мельничука, я в цьому впевнений«, – заявив Ляшко.

До речі, Сергій Мельничук – це колишній радикал, екс-комбат «Айдару». Торік Верховна Рада України зняла з нього депутатську недоторканність і дозволила притягнути до кримінальної відповідальності.

Його обвинувачували в здійсненні нападу на інших членів батальйону із метою встановити контроль над отриманням волонтерської допомоги в Ірпені та Житомирі в листопаді 2014 року; у нападі на правоохоронців у Києві, щоб перешкодити їм затримати директора «Укрспирту» Лабутина в грудні 2014 року; в організації незаконної акції під Міноборони в лютому 2015 року; у викраденні офіцера «Айдара» Радченка в лютому 2015 року.

Отакі люди потрапляють до лав Радикальної партії, що позиціонує себе захисницею інтересів простих українців.

Джерело: «Кореспондент.net»

Ще статті по темі

Back to top button