Політика

Клони-кандидати наступають

БезымянныйДвійник Олександра Соколова, який зареєструвався як кандидат у народні депутати по 206-му округу, до ЦВК надав неправдиві дані, щодо працевлаштування.

На сайті ЦВК зазначається, що Соколов Олександр Валерійович – фізична особа-підприємець. У «Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та Громадського Формування» Міністерства юстиції України інформація про реєстрацію кандидата як ФОП відсутня.

У соцмережах журналісти ЧЕline знайшли отакого кандидата-двійника.

До речі, члени ЦВК занепокоєні великою кількістю так званих кандидатів-клонів. Відповідні думки на засіданні Центральної виборчої комісії 17 червня висловили заступник голови Жанна Іванівна Усенко-Чорна та член комісії Жиденко Ігор Григорович, повідомляє громадська мережа «Опора».

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Опять как год назад кто-то педалит по полйной соколова, методі мохожи на атрошкины, хотя можно перепутать у микитася такие же , и не понятно кто кого спер идейки, или вместе может понабирались когда в партии регионов служили , непонятно )

  2. Восстание клонов блин))) Это все фигня! Посмотрите, сколько технарей зарегистрировалось! Причем не сложно догадаться, у кого хватит денег на такие затраты…

  3. Смех и грех! Только в последний день зарегистрировали больше 40 кандидатов! Еще и клоны… Не клоны бл* а клоуны! Как люди вообще соглашаются на такие авантюры? Не стыдно работать на таких как Микитась или Блауш??

Back to top button