Політика

Лідери політичного життя Чернігівщини зібралися на форум

*Актуально

Традиційні збори активу обласного осередку політичної партії «Наш край» відбулися в Батурині на Чернігівщині. Майже дві сотні учасників із різних куточків регіону підбили підсумки діяльності місцевих партійних осередків упродовж цього року та визначили завдання на наступний політичний сезон. Почесним гостем зборів став народний депутат України Валерій Давиденко.

За словами керівника обласної організації політичної партії «Наш край» Ольги Чередник, 2018 рік підтвердив силу і перспективи «Нашого краю».

«Ми продемонстрували, що партія є одним із лідерів політичного життя нашої області і держави», – зазначила вона. Адже за підсумками перших виборів до об’єднаних територіальних громад, які відбулися протягом 2015-2017 років, «Наш край» разом із парламентськими партіями входить до списку переможців за кількістю обраних депутатів.

«І вагомий внесок у цей результат зробила Чернігівська обласна організація партії», – наголосила Ольга Чередник.

Керівник виконкому обласної організації партії Юрій Музика повідомив, що сьогодні партію «Наш край» в області представляють більше 1 100 депутатів місцевих рад Чернігівщини, приблизно три десятки мерів і сільських голів.

42497035_323999908151891_1270393464357388288_n«Від діяльності цих людей, їхньої репутації та результатів роботи залежатиме, чи довірять нам українці завтра владу в парламенті та виконавчій владі. На сьогодні в Україні не існує інших політичних сил, які краще знаються на регіональній проблематиці, здатні взяти на себе персональну відповідальність за розвиток наших сіл, міст, районів та областей», – наголосив Юрій Музика. Водночас він зазначив, що для партії виграти вибори – це не самоціль, головне – після виборів організувати таким чином роботу, щоб виконати всі задуми та програми в громадах.

Керівник фракції «Нашого краю» у Чернігівській міськраді Олександр Соколов зазначив, що партійна діяльність має здійснюватися на принципах відповідальності та відкритості. Також дієвою, на його переконання, має бути партійна дисципліна. Крім того, повинен періодично здійснюватися моніторинг результативності діяльності депутатських фракцій у радах різних рівнів.

За підсумками партійних зборів «Нашого краю» була ухвалена резолюція. У документі зазначається, що нині перед Чернігівською обласною організацією стоїть завдання продемонструвати принциповість і спроможність впроваджувати ефективні та результативні рішення, провести ревізію партійного активу.

Партія і надалі захищатиме інтереси жителів області щодо збереження сільських поштових відділень і протидіятиме масовому скороченню поштарів; відстоюватиме справедливі комунальні тарифи; заборону підвищення ціни на газ; підтримуватиме реалізацію програми «Доступні ліки»; програм для середніх і малих виробників; відстоюватиме необхідність вчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери; ухвалення бюджетів усіх рівнів в інтересах громадян, а не місцевих олігархів. Також партія і надалі відстоюватиме реформу децентралізації та підтримуватиме розвиток ОТГ у нашому краї.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button