206 округПолітика

Ляшко погрожував прокурору Черінгівщини, захищаючи радикальних корупціонерів

Лідер радикалів Олег Ляшко влаштував телефонні розбірки з чернігівським прокурором Віктором Носенком через затриманих вчора, 14 липня, своїх менських підопічних.

У своєму стилі, не добираючи відповідних слів, Ляшко висловив своє обурення діями правоохоронців.

Вочевидь, йому було замало виступів з трибуни Верховної Ради та Красної площі Чернігова.

Телефонна розмова пройшла в одному з кафе. Для цього радикалу знадобилося одразу два телефони – один, щоб говорити, а другий, щоб дивитися на фотографію співрозмовника. Відео у своєму Фейсбуці виклав Андрій Лозовий.

— Я дивлюся на вашу пику таку чесну. Я її зараз народу на площі покажу. Одразу видно, який ви борець з корупцією… Коли зміниться влада, послухай мене, морда, знаєш, де будеш сидіти за фальсифікації?! Схуднеш втричі. Ти на себе в дзеркало давно дивився, свиня ти! — обурився Ляшко.

Нагадаємо, вчора працівники СБУ спільно з прокуратурою Чернігівщни затримали менського голову  Геннадія Примакова та депутата Менської райради Валерій Гайдукевича, відомого у бізнес-колах району «Пончика».

За даними правоохоронців, під час чергової сесії міськради мер допоміг розгляду та затвердженню питання оренди землі, за що отримав тисячу доларів. Депутати також вирішили скликати позачергову сесію для остаточного розгляду виділення землі в оренду.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Называеться радикалы, в голове ничего кромедетского макмализма, у него за взятки посадили пончика, а он хрень какаку-ето несет, типа мы не такие этот все вы, да еще интересно какого вдруг такой интерес к чернигову, небыло небыло а тут вдруг появился, своего обдолбанного блаушика пиарит , не больше.

  2. Ляшко теперь сколько угодно может орать про морды, но у самих-то рыльце в пушку! Радикалы оказались точно такие же как и все остальные. Нечего ИХ продажным мордам делать в Чернигове! Пусть валят в срочном порядке в столицу отмазывать своих нерасторопных бойцов Примакова и Пончика, хотя не думаю, что кого-то кроме впечатлительных бабуль убедит рассказ Ляшка про чеки за поросят или трогательно тупое выражение лица Блауша…..

Back to top button