206 округПолітика

Ляшко з трибуни ВР вигороджував менських радикалів-корупціонерів (Відео)

Ситуацію з затриманням менських радикалів сьогодні, 14 липня, прокоментував із трибуни ВР сам лідер Олег Ляшко.

 — Хай у мене рука там відсохне, якщо хтось там отримав хабарів, — заступився Ляшко.

Нагадаємо, сьогодні в Мені працівники СБУ затримали на хабарі міського голову Геннадія Примакова та депутата Менської райради Валерій Гайдукевича.

У свою чергу ЧEline вже писав про те, що «Пончика» — Гайдукевича в Мені називають «смотрящим» від Ляшка.

Він плідно співпрацював із представниками місцевої влади. Вочевидь, саме це дало йому змогу запустити з порушенням закону в роботу приватне підприємство «Менський аграрник». Свиноферма на десять тисяч голів, на якій сьогодні, 14 липня, затримали Гайдукевича, подейкують, побудована без відповідних дозвільних документів.

А ще у Менському районі радикал Гайдукевич незаконно скупив 700 га землі. Оборудки, підкуп, шантаж і невміння повертати борги – усе це репутація Гайдукевича у місцевому бізнес-середовищі. Саме тому , коли у Гайдукевича невідомі викрали новенький позашляховик, слідчі не відкидали версію помсти. Вочевидь, тепер  планам радикального «Пончика» відбити викрадену машину не судилося здійснитися.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Не зря задержали пончика именно на свиноферме, как говориться у него дома , Гайдукевич тот еще махинатор, но ляжку видимо хочеться позасовывать во все дырки своих ( таких же как пончик) махинаторов, вот он и мелкого кальянщика пихает в че , и поччему-то думает что люди поверят в то что он возгловляет хоть какие-то списки.

  2. Подложили радикалы свинью Блаушу)))) А ведь как старался Ляшко своего ручного кальянщика на нужный ему пост пропихнуть! Только не учел каратель морд, что никто бывшего наркомана всерьез в Чернигове не воспринимает. Он такой же махинатор как и другие радикалы Примаков и Пончик…. и рожа подходящая.

Back to top button