Політика

Майбутній кандидат у Президенти Роман Безсмертний зустрівся із чернігівцями

Нині між державою і суспільством в Україні існує феноменальний розрив. Люди всіляко намагаються виживати в нелегких реаліях сьогодення, а державні інституції живуть своїм внутрішнім життям. Україні конче потрібне повне перезавантаження. Причому – зміни глибинні, а не локальні поверхневі. Про це сьогодні, 12 вересня, у Чернігові під час зустрічі-дискусії «Якої ми хочемо Україну» зазначив відомий український політик, державний діяч і майбутній кандидат у Президенти Роман Безсмертний.

Роман Безсмертний розповів чернігівцям про основні наріжні проблеми українській державі й озвучив пропоновані їм методи вирішення цих «інституційних пухлин».

 

«Це страшний діагноз – разючий розрив між державою і суспільством. Все це треба негайно лікувати. Треба перезавантажувати стовпи держави, а не окремі елементи. В Україні створена недіюча система координат. Цю гнилу модель треба перевертати з ніг на голову. І є чіткий алгоритм дій», — зазначив Роман Безсмертний.

KOS_6785

Політик озвучив свої методи виведення України на якісно новий рівень та поділився думками з приводу того, як завершити війну, подолати корупцію і протидіяти олігархізації.

На зустріч із політиком прийшло чимало чернігівців. В ході дискусії люди озвучували різноманітні проблемні теми і ставили Роману Безсмертному запитання.

KOS_6902

Більш детально про це читайте і дивіться згодом на ЧЕline.

*Імідж

Ще статті по темі

Back to top button