Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Мішель Терещенко на посаді голови Батуринської ОТГ бачить Леоніда Душу

11 грудня відбудуться вибори голів і депутатів у Батуринську об’єднану територіальну громаду. На посаду голови ОТГ претендує кілька людей. Фаворитом вважається кандидат від партії «Наш край» (діючий мер Батурина) Леонід Душа.

Саме він зможе зробити Бутринську громаду успішною, вважає нащадок роду українських промисловців і меценатів Терещенків, мер Глухова Мішель Терещенко.

«Я на даний час займаю посаду міського голови гетьманського містечка Глухів, що на Сумщині, при першій зустрічі з Леонідом Душею мене вразила його любов до Батурина та його бажання відродити місто свого дитинства. Він залучає молодь до проведення професійних майстер-класів. Я бачу в ньому керівника європейського рівня», — зазначає Мішель Терещенко.

«Наш край» – проти влади аграрних баронів і продажних чиновників. Саме створення об’єднаних територіальних громад – шлях до того, щоб податки лишалися на місцях і ними розпоряджалися громади, а не чиновники.

Децентралізація за стратегією «Нашого краю» збільшує доходи місцевих бюджетів. Це – крок до добробуту родини, якісна медицина та освіта, через інвестиції та модернізацію старих створення нових підприємств та високооплачуваних робочих місць.

Голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут родини, здоров’я та якісне життя у своєму населеному пункті. Голос за партії аграрних баронів та продажних чиновників – це злидні, несправедливість і корупція.

Передвиборча агітація

Ще статті по темі

Back to top button