Політика

На Чернігівщині «Наш край» продовжує кампанію за зниження тарифів

*Актуально

Політична партія «Наш край» продовжує на Чернігівщині активну кампанію щодо недопущення підвищення тарифів.

Як повідомив депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Юрій Музика, депутати від партії в радах різних рівнів ініціюють звернення щодо скликання позачергових сесій місцевих рад. «Мета сесій – затвердження звернень до центральних органів влади щодо недопущення підвищення тарифів. Люди делегували депутатам право представляти їхні інтереси і ми як депутати маємо відстояти добробут жителів наших сіл, селищ, міст», – зазначив Юрій Музика.

Він повідомив, що звернення щодо скликання сесій подане до Ніжинської районної, Бобровицької, Носівської, Городнянської міської, Талалаївської селищної, Мринської, Височанської, Комарівської сільської рад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд знизив ціну на газ для населення до 6,99 грн за куб

«Ми розпочали роботу ще наприкінці минулого року й активно продовжуємо її зараз. Адже підвищення тарифів ще більше поглиблює економічну кризу в Україні та призводить до подальшого зубожіння наших громадян. У період пандемії держава має підтримувати громадян, а не забирати в них останні гроші за комунальні послуги. Ми виступаємо категорично проти підвищення тарифів на газ, електроенергію і тепло», – наголосив Юрій Музика.

Як повідомлялося, 13 січня Новгород-Сіверська міська рада схвалила звернення до центральних органів влади щодо недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Депутат Новгород-Сіверської міської ради від «Нашого краю» В’ячеслав Кауфман на початку засідання наголосив про необхідність схвалення цього звернення і першочерговість його розгляду. Також уже схвалене відповідне звернення на сесії Сухополов’янської сільської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button