Політика

«Наш край» у Чернігівській облраді налаштований на конструктивну співпрацю в межах закону

*Актуально

Представники політичної фракції «Наш край» у Чернігівській облраді налаштовані на конструктивну співпрацю в межах закону з представниками інших політичних сил задля подолання кризи, що наразі склалася в облраді. Про це заявив керівник фракції, голова обласного осередку «Нашого краю» Сергій Баришовець.

За його словами, в перший робочий день нового року представники п’яти фракцій облради зустрілися з головою ОДА Анною Коваленко. Шкода, що представники ще трьох політичних сил, які сформували більшість в обласній раді, проігнорували запрошення. Дивною видається сьогоднішня заява керівництва обласної ради про необхідність конструктивного діалогу і ніби демонстративна відмова брати у ньому участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сесія чернігівської облради зірвалася

«Тому попередні публічні заяви керівництва облради видаються, на жаль, як чергова незацікавленість у злагодженій і законній роботі всіх політичних сил Чернігівської обласної ради», – прокоментував керівник фракції «Наш край». Він не відкидає можливості, що для представників так званої коаліції облради «турбота» про область насправді полягає в захисті власних інтересів і здобутті високих посад.

Як повідомлялося раніше, «Наш край» заявляв про порушення регламенту і законодавства під час обрання керівного складу обласної ради на першій сесії. Другу сесію облради також намагалися провести з порушенням необхідних термінів і регламенту. Її засідання вже двічі не відбулося через відсутність кворуму.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button