206 округПолітика (відео)

Очільник поліції Чернігівщини розписався в безпорадності в боротьбі зі скупкою голосів (Відео)

На виборах по 206-му округу ніхто ще не платив виборцям грошей.

У цьому на сьогоднішній прес-конференції запевнив очільник поліції Чернігівщини Едуард Альохін.

Нагадаємо, всі схеми зі скупки голосів минулого року на довиборах по 205-му округу проходили через благодійний фонд «Поліський оберіг». І це не було порушенням законодавства.

Цього року Фондом у власних інтересах користується кандидат у нардепи Максим Микитась. Саме цьому кандидату мер Чернігова подарував такий зручний, обкатаний механізм «законного» підкупу.

Але, як стало відомо ЧEline, вже зараз штаб Микитася пропонує агітаторам по 1 000 грн за 5-х залучених до піраміди осіб. По закінченню виборів усi куратори, агітатори та їхні помічники отримають грошові винагороди за голосування на користь Микитася.

Детальна схема скупки голосів від провладного кандидата на минулорічних виборах показала бажаний результат. У тому, що цьогорічна схема не підведе, вочевидь, не сумнівається і головний поліцейський Чернігівщини.

— Якщо суд не побачить правопорушення, ми нічого вдіяти не можемо, — констатував Альохін.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А что делается для того, чтобы суд увидел доказательства нарушений? Просто как-то руки опускаются, когда читаешь подобные заявления. Неужели все в Чернигове так боятся Атрошенко, что не могут ничего сделать с Микитасем и его подкупом??(((

  2. И что делать с этим микитасем непонятно , скупает голоса как только может , а такое никто увы не перепллюнет , видимо и власть от которой он попер не хочет придумывать законы чтоб таких астройщиков заказывать

Back to top button