Політика

Олександр Стрішний: «Хочу, щоб чернігівці на околицях жили не гірше, ніж у центрі»

*Актуально

Олександр Стрішний – корінний чернігівець, усе життя мешкає у мікрорайоні Шерстянка. У 2015 році був обраний від політичної партії «НАШ КРАЙ» до Новозаводської районної ради, де представляв інтереси жителів свого мікрорайону. Він переконаний, що Чернігів варто розвивати рівномірно – не вкладати всі кошти лише в благоустрій центру, а й дбати про околиці, де часто залишаються невирішеними першочергові проблеми.

««НАШ КРАЙ» – партія активних господарників, які за мету своєї діяльності ставлять покращення добробуту всіх громадян. Я вже був обраний від цієї політичної сили й нині ухвалив рішення балотуватися до міської ради від «НАШОГО КРАЮ»», – розповідає Олександр Стрішний.

Перше, з чого він планує почати свою діяльність у Чернігівській міській раді, – це завершення робіт із ремонту каналізаційного колектора, що прокладений від ЗАЗу до мікрорайону Шерстянка. Колектор не ремонтувався понад 50 років, й аварія на колекторі цього літа вкотре актуалізувала це питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів потребує збалансованого розвитку і системних змін

У цій ситуації Олександр Стрішний вважає за доречне витратити кошти на ремонт колектора, який впливає на водовідведення мало не половини жителів Чернігова, а потім думати про дорогу до мікрорайону Шерстянка.

«Я проти, наприклад, кількарічного неефективного будівництва дороги до мікрорайону Шерстянка з метою «закопування грошей» під асфальт, а вважаю за доцільне перенаправити їх на ремонт колектора», – наголошує депутат. Крім цього, він зазначає, що ремонту асфальтового покриття потребують не тільки центральні вулиці Чернігова, а й віддалені куточки міста – Масани, Шерстянка, Подусівка, Бобровиця тощо.

«Я йду в депутати міської ради, аби наше місто було ще більш привабливим. А починати треба, на мою думку, не з фонтанів і скейт-парку, а з залізничного вокзалу та прилеглої до нього території», – пояснює Олександр Стрішний. Він погоджується, що зараз певна робота проводиться щодо покращення інфраструктури міста. Однак практично нічого не робиться для того, щоб чернігівці жили краще – пільгові виплати не призначаються та не виплачуються, скорочується персонал лікарень, освітніх закладів, інших установ гуманітарної сфери. А ще в Чернігові чомусь одні з найвищих тарифів на комунальні послуги.

Понад п’ять років Олександр Стрішний переймається допомогою українським воїнам у зоні АТО/ООС, малозабезпеченим сім’ям, опікується патріотичним вихованням молоді. «Працюючи із дітьми, підлітками, їхніми батьками, я бачу, скільки людей хочуть змін на краще. І вони, знаючи мою позицію та наполегливість, готові допомагати мені, коли я стану депутатом Чернігівської міської ради», – зауважує Олександр Стрішний.

119106374_759782084813395_1906031960772328530_n

Він наголошує, що «НАШ КРАЙ» завжди допомагає молоді, сприяє спілкуванню з учасниками бойових дій, прищеплюючи почуття гідності та любові до своєї землі. ГО «Чернігово-Сіверська січ» і «Північні вовки» – організації, якими опікується Олександр Стрішний, ставлять за мету виховання справжніх українців. Депутат займається тими питаннями, від яких влада самоусунулася.

«Для того, щоб ми виховали свідомого, політично й соціально активного громадянина, необхідно відірвати молодь від гаджетів, і спрямувати їхню енергію на поступальний розвиток як особистий, так і громади загалом», – зауважує депутат і громадський активіст.

Також Олександр Стрішний – керівник проєкту «Військово-спортивний наметовий табір «Я – українець!», у якому разом із однодумцями займається питаннями патріотичного виховання дітей і підлітків. А ще переймається проблемами дітей із малозабезпечених родин, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей із фізичними вадами.

Олександр Стрішний – лідер, людина високої самоорганізації, якій притаманний командний дух. Тому його повсякденне гасло «Працювати краще, працювати ефективніше, працювати в колективі задля громади! Зробити більше, щоб було краще!» втілиться в реальних справах, реалізувати які він зможе, будучи депутатом Чернігівської міської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Галина Петренко

Ще статті по темі

Back to top button