Політика

Передвиборчі «пристрасті» в Городні

*Актуально

Городнянську районну організацію політичної партії «Наш край» очолила керівник місцевого підприємства Світлана Більська. Вона працює керівником Центру декоративного рослинництва в Городні.

За чутками, причиною зміни керівництва районного партійного осередку стало різне бачення партійцями участі «Нашого краю» у виборах у Городнянській ОТГ, що відбудуться 24 грудня.

Так, партійна організація прийняла принципове рішення не підтримувати жодного кандидата на посаду Городнянського міського голови. Проте керівництво партійного осередку Григорій Примак і Микола Демченко не погодилися, бо лобіювали одного з провладних кандидатів. До того ж, ще й Григорій Примак збирався поставити першим номером партійного списку свого родича.

У результаті на партійних зборах керівником партійного осередку обрано Світлану Більську. Своїм основним завданням вона називає зміцнення довіри до політичної сили в Городнянській ОТГ, розбудову партійного осередку, роботу над вирішенням нагальних проблем місцевих жителів, а відтак, позитивний результат партії «Наш край» на виборах в ОТГ 24 грудня.

Також є інформація, що першим номером у списку партії до Городнянської міської ради ОТГ буде відомий у місті підприємець Ігор Романенко, який є кандидатом від «Нашого краю» до Чернігівської облради. У 2015 році він балотувався по округу і тоді виграв вибори за абсолютними цифрами, але не став депутатом облради через особливість виборчої системи.

Олена Василенко

Ще статті по темі

Back to top button