Політика

Проблемні питання Чернігівщини

*Актуально

Керівник обласної партійної організації політичної партії «Наш край» Сергій Баришовець провів зустріч із депутатами політичної партії Чернігівської міської та Чернігівської районної рад. Учасниками спілкування також стали депутати облради Ігор Романенко і Юрій Музика.

Обговорено питання поліпшення комунікації з місцевими жителями задля розуміння проблемних питань людей і шляхів їх вирішення. «Ми розуміємо, що в обласному центрі й громадах мешканців турбують різні питання, але є чимало спільних позицій – це потреба в якісних медичних та освітніх послугах, хороших дорогах, гідному соціальному забезпеченні», – зазначив Сергій Баришовець. Водночас озвучено негативну тенденцію, коли з обласного бюджету виділяють кошти на ремонт доріг у Чернігові, де фінансова ситуація порівняно є кращою, аніж у багатьох громадах Чернігівщини. «Наш край» в обласній раді таких рішень принципово не підтримує.

Учасники зустрічі висловили впевненість, що кращій поінформованості жителів регіону про діяльність політичної сили сприятиме і газета «Наш край – Чернігівщина», вихід якої відновлено обласним партійним осередком.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button