206 округПолітика

Сумний досвід скандального столичного забудовника Микитася може реалізуватися і в Чернігові

Заяви скандального столичного забудовника Максима Микитася щодо створення нових робочих місць у Чернігові варто сприймати доволі неоднозначно. З одного боку, підприємець має такі можливості, адже в його будівельній  компанії «УкрБуд» нині працевлаштовані понад 5 тисяч українців, з іншого боку – разом із такою бурхливою імітацією роботи в Чернігові, в досі спокійному та мирному обласному центрі можуть настати буремні часи. В місті й околицях чимало природних ландшафтів, які можна залити бетоном…

Нагадаємо, що протистояння між мешканцями та несумлінними забудовниками час від часу виникають у різних містах. Столиця лідирує. А от Чернігів ці проблеми поки що оминали. Однак останні заяви підприємця Максима Микитася на зразок «…будівництво — це та галузь, що допоможе здолати безробіття на Чернігівщині…» наштовхують на інші роздуми. Пригадаймо зелену зону та пляж мікрорайону Микільська Слобідка, які несподівано перетворились на арену бойових дій з усіма атрибутами – тітушками, битками та сутичками з правоохоронцями. І там фігурує прізвище Микитася. Громада невдоволена, кажуть, що тривалий час борються проти скандального будівництва «Сонячна Рів’єра».

«Там, де «Укрбуд» — там «бєспрєдєл»,коментує ситуацію активістка Ольга Коцько. Про якісь поступки взагалі не йдеться. Громада розраховує лише на себе, адже забудовник заручився підтримкою деяких депутатів і міського голови…»

Раніше народний депутат Сергій Лещенко в коментарі ЧЕline підтвердив, що Максим Микитась відомий своїми скандальними забудовами у столиці.

– Я знаю, що він київський забудовник компанії «Укрбуд», яка прославилась забудовою в Нікітській Слобідці, там, де на березі Дніпра забудований житловий комплекс. Це дуже скандальна забудова. Скажемо так, сумнівне переведення річки з Десни в Дніпро, тобто там Дніпро тече, а вони казали, що це не Дніпро, а Десенка.

Сам очільник компанії «Укрбуд» Максим Микитась заявив, що всі скандали навколо компанії – це замовлення конкурентів. Однак на противагу звинуваченням нічого конкретного не пояснив. І ось нова ініціатива… Чомусь саме в Чернігівщині Максим Микитась вбачає перспективи розвитку та нові можливості для розширення роботи компанії «УкрБуд». Чи не тому, що на Банковій уже давно узгодили кандидатуру Микитася на довиборах у 206-му окрузі Чернігова? 

У цій історії дивним є й той факт, що Максим Микитась не гребує замовними і проплаченими статтями у ЗМІ. І це після того, як особисто обзивав журналістів сволотою. Отже, коли йдеться про особисті інтереси, «джинса» превалює над власною принциповістю.

003

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Действительно! Почему Микитась решил сунутся именно в Чернигов? Небось, по-ближе к своему бизнес-партнеру Атрошенку хочет быть. Чтоб Вы знали, незаконной застройкой берега Днепра они занимались вдвоем! А теперь их наглому размаху стало тесно в Киеве, и господа предприниматели решили переместится в Чернигов! За ближайшие пару лет они изуродуют архитектуру города своими бетонными застройками ((

    1. Грусно… А еще грустнее то, что им как всегда все сойдет с рук! Ведь этот криминальный дуэт крышуется властью. Кроме этого, они еще и не платят налогов! Зарегистрировали свои оффшорные фирмы в Белизе и Панаме, а над обычными людьми, которые платят налоги, сидят они и посмеиваются…. ((((

Back to top button