Політика

ЦВК затвердила форму і тексти бюлетенів на довибори в Раду

Тексти виборчих бюлетенів друкуються державною мовою на одному аркуші світло-блакитного кольору, лише з одного боку, з використанням графічних захисних елементів.

Центральна виборча комісія на своєму засіданні сьогодні затвердила форму та текст виборчих бюлетенів на проміжних виборах народних депутатів 17 липня для голосування у семи одномандатних виборчих округах.

Про це повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

Так, встановлено, що зазначені виборчі бюлетені залежно від кількості кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатному виборчому окрузі станом на день замовлення виборчих бюлетенів, виготовляються за такими розмірами:

до 6 – розміром 200 х 200 мм;

до 11 – розміром 200 х 300 мм;

до 18 – розміром 200 х 400 мм;

до 33 – розміром 200 х 600 мм;

до 50 – розміром 200 х 800 мм;

до 60 – розміром 200 х 900 мм;

до 107 – розміром 200 х 1 000 мм.

«Також комісія встановила, що тексти виборчих бюлетенів друкуються державною мовою на одному аркуші світло-блакитного кольору, лише з одного боку, з використанням графічних захисних елементів, спеціальних видимих захисних фарб, які змінюють свої оптичні характеристики під дією температури та ультрафіолетового опромінення, а також із проставленням номера виборчої дільниці захисною фарбою, що проявляється на звороті виборчого бюлетеня», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ЦВК завершила реєстрацію на довибори в Раду 17 липня.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Прикольно. А галочка прямо рядом с именем Максимка не стоит?) Не удивлюсь, если Атрошенко завезет на участки именно такие бюлетни. Он уже наверняка решил, что Чернигов куплен его столичным бизнес-партнером за дешевые пакеты и детские праздники… ((((

Back to top button