Політика

У Бахмачі роблять ставку на професійну команду «Нашого краю»

*Актуально

Акцент на професійних критеріях відбору кандидатів на майбутні місцеві вибори роблять представники політичної партії «Наш край» у Бахмачі. Про це повідомила під час партійного форуму керівниця районної організації ПП «Наш край» Тетяна Неділько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині «Наш край» висуватиме кандидатів на місцевих виборах в усіх ОТГ

За її словами, зараз завершується процес формування первинних партійних осередків, триває відбір кандидатів у депутати місцевих рад та на посади старост.

«Ми розуміємо, від того, хто піде під прапорами «Нашого краю», залежить наша перемога. Тому приємно, що нас підтримують земляки, які досягли успіхів у різних сферах діяльності, є авторитетними і їм небайдужа доля рідного краю», – наголосила Тетяна Неділько.

На території Бахмаччини буде створено три об’єднані територіальні громади – Батуринська ОТГ розширить свою територію, а Бахмацька і Дмитрівська утворяться після місцевих виборів. Також керівниця районної партійної організації зазначила, що Батуринська ОТГ є однією з перших на Чернігівщині та самодостатньою у своїй діяльності, історія її розвитку вкотре підтверджує, що реформа децентралізації є найбільш успішною в Україні.

«У нас попереду – ще дуже багато роботи. Згуртувавшись, ми переможемо, щоб покращувати якість життя кожного мешканця нашої громади і максимально розбудовувати наш край», – впевнена Тетяна Неділько.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button