Політика

У Батурині відбувся регіональний форум активу партії «Наш край» (РЕЗОЛЮЦІЯ)

У гетьманській столиці, у славному місті Батурині сьогодні, 3 грудня, відбувся регіональний форум активу Чернігівщини політичної партії «Наш край».

Тут зібралось близько сотні учасників. Вони обговорили основні проблеми Чернігівщини.

Наприкінці зустрічі учасники форуму прийняли Резолюцію.

 

Резолюція регіонального форуму активу Чернігівщини політичної партії «НАШ КРАЙ»

 

Форум у Батурині засвідчив, що децентралізація – головна реформа країни.

Це – єдина можливість досягти економічного розвитку громади і добробуту кожного її мешканця.

«Наш край» – єдина партія в Україні, яка свою політику спрямовує на захист інтересів місцевого самоврядування в Україні та звичайних людей. «Наш край» іде на місцеві вибори, аби і надалі бути гарантом децентралізації в інтересах людей праці, а не чиновників. Важливо, аби громадяни максимально підтримали наших представників у своїх територіальних органах управління.

Ми впроваджуємо ідею сильних громад і цим захищаємо право людей на добробут, безпеку і комфортне життя. Успішна діяльність об’єднаних громад – дієвий спосіб  підвищити добробут кожної родини. Це – інвестиції та нові високооплачувані робочі місця. Це якісні медицина й освіта.

«Наш край» – гарант децентралізації в інтересах громад, а не чиновників. Ми – за чесну децентралізацію! Інші сили, зокрема парламентські, діють усупереч інтересам громад. Вони ідуть на вибори, тому що їм цікаві тільки повноваження і ресурси.

«Наш край» захищає людей від зазіхань аграрних баронів, представлених Аграрною партією, і корумпованих чиновників Радикальної партії, «Батьківщини», Народного фронту, БПП. Вони нещадно експлуатують людей і дерибанять бюджетні кошти через корупційні схеми.

«Наш край» та об’єднані громади стоять на заваді політичних мародерів. Присутність депутатів від «Нашого краю» у складі рад об’єднаних громад – гарантія чесної децентралізації в інтересах людей. Наша підтримка сильних ОТГ вибиває ґрунт з-під ніг обласних та районних корупціонерів у частині розподілу бюджету.

Сьогодні новоутворені громади мусять сказати НІ представникам ПАРТІЙ АГРАРНИХ БАРОНІВ ТА КОРУМПОВАНИХ ЧИНОВНИКІВ. Маємо ГОЛОСУВАТИ ЗА СИЛУ, ЯКА ЗАХИЩАЄ ІНТЕРЕСИ ЛЮДЕЙ, — «НАШ КРАЙ». Зaкликaємо неолігархічні громадські об’єднання долучитиcя до зусиль «Нашого краю» з підтримки чесної децентралізації, на противагу бутaфорії, яку під виглядом децентралізації просувають прислужники корумпованої влади.

«Нaш крaй» – єдинa справді прогреcивнa і принципова політична сила. Нас підтримують усі, хто – за сильні громади і – проти влади аграрних баронів та корумпованих чиновників.

Ми зробимо все, щоб головне гасло, з яким ми ідемо на вибори, – «Робота, здоров’я, достаток – кожній родині» – стало реальністю на Чернігівщині.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Знову солодкі речі та обіцянки. Рік пройшов -що зроблено із обіцяного? Нічого…Тому що виконати те що обіцяєте в принципі не можливо.(((((Ми зробимо все, щоб головне гасло, з яким ми ідемо на вибори, – «Робота, здоров’я, достаток – кожній родині» – стало реальністю на Чернігівщині))))) Та може ще хтось вірить та чекає коли йому дадуть «добрі люди» багато обіцяного здоров’я (хотілось би це бачити. як здоров’я передають з рук в руки..), та кожну родину запросять на роботу з дуже високою платнею , бо без цього виходить не буде знову ж таки обіцяного достатку.Тож виходить підписавши якийсь папірець ви навіки перемогли безробіття в Чернігівській області??? Ото молодці…(навіть у країнах де рівень життя позаобрійний- є процентів з 10 безробітних). Питання.. Ви що людей за ідіотів маєте? Чи може ще хто й вірить в хотабичів ти та золотих рибок від «вашого краю»? Вже рік як пройшли місцеві вибори. Зробіть звіт. Скільки власне роздано вами здоров’я ? Скільки людей хоча б процентах по нашій області отримали від вас роботу? Чи хоча б скажіть скільки столітть потрібно для виконання вами обіцяного. А те що особисто ваші сімї живуть у достатку то й так зрозуміло, (стільки грошей кидати на вибори можуть тільки «окремі заможні родини»..)…Висновки хай кожен робить для себе сам. Свій я вже зробив.

Back to top button