Політика

У Чернігові «Наш край» вимагає внести зміни до програми створення та підтримки ОСББ

*Актуально

У Чернігові фракція політичної партії «Наш край» вимагає внести зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ і ЖБК на 2016-2018 рр. Як повідомив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов, відповідний пакет документів передано міському голові для внесення до порядку денного сесії, що відбудеться 29 червня.

Олександр Соколов зазначив, що зміни запропоновані на основі численних звернень громадян та аналізу діяльності ОСББ у місті Чернігові. «Основні зміни стосуються, по-перше, зростання майже удвічі фінансового забезпечення цієї програми, що дасть змогу збільшити обсяг виконаних робіт щодо утеплення будинків, заміни застарілих систем водопостачання і водовідведення, енергозбереження тощо. По-друге, у запропонованих змінах визначені терміни розгляду документів і укладання договорів, що посилить організаційно-управлінську взаємодію та відповідальність сторін», – пояснив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді.

Зокрема, пропонується збільшити загальний обсяг фінансових ресурсів програми до 44 млн 360 тис. грн, зокрема у 2017 році – 15 млн грн (12 млн грн із міського бюджету та 3 млн грн – співфінансування ОСББ (ЖБК).

Крім того, Олександр Соколов наголосив, що реалізація програми у новій редакції сприятиме створенню нових ОСББ в обласному центрі Чернігівщини, виникненню конкурентного середовища та функціонуванню на території міста підприємств різних форм власності, що надають житлово-комунальні послуги.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button