Політика

У Чернігові побував лідер «Самопомочі» Андрій Садовий

*Імідж

Лідер партії «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий відвідав Чернігів. У рамках візиту політик поспілкувався з людьми на вулиці, а також провів зустріч з громадою міста в культурно-діловому центрі «Світогляд».

Сьогодні Андрій Садовий є кандидатом у президенти України. Присутнім він розказав про основні моменти, що дали йому можливість зробити Львів одним із найуспішніших міст України, і про те, як забезпечить такий самий успіх країні, якщо стане президентом.

Зустріч відбувалась у форматі «запитання – відповідь». Спершу запитання Андрію Садовому ставив екс-міністр економіки Павло Шеремета, далі естафету перехопила аудиторія. Людей переважно хвилювало, яких заходів вживатиме Андрій Садовий як президент України.

Основні акценти в діалогах із лідером «Самопомочі» були зроблені на розвиток економіки, на скорочення бюрократичної машини, на припинення війни на Донбасі, а також на нових пріоритетах у виробництві – зокрема, літакобудування, суднобудування, будівництво доріг.

Особливу увагу було приділено необхідності авіаційного сполучення між містами України. Також Андрій Садовий наголосив на необхідності боротьби з корупцією. Фундаментом для неї, на його думку, сьогодні є монополії та олігархи. Саме вони несуть у собі корупційну складову, що найбільше шкодить державі.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Перенимал опыт. Ведь Чернигов гораздо чище Львова. Это все знают, кто побывал в сером, грязном Львове.

Back to top button