Політика

У Носівці вже готуються до місцевих виборів

*Актуально

Носівська районна партійна організація політичної партії «Наш край» готується до місцевих виборів, що призначені на 25 жовтня цього року. Про це повідомив під час партійного форуму в Батурині депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Сергій Баришовець, який також очолює районну партійну організацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Нашому краї» протокол за порушення карантину оцінюють як політично упереджений

«Місцеві вибори стануть для нашої команди черговим випробуванням на міцність, згуртованість, уміння колективно досягати поставлених цілей. Робота у цьому напрямі вже розпочалася», – сказав він.

За словами Сергія Баришовця, найпотужніше представництво «Нашого краю» маємо саме в Носівській ОТГ, де голова міської ради, секретар і більшість депутатського корпусу представляють нашу політичну силу. Результати їхньої роботи більш ніж помітні – ремонтують дороги, відновлюють вуличне освітлення. Цього року нарешті запрацює школа №5 у Носівці, яку будують з 1989 року, там мають навчатися близько 600 школярів. Ініціативи «Нашого краю» у Носівській ОТГ мають підтримку, як і власне політична сила, якій довіряють місцеві жителі.

«Наш край» – партія мерів, господарників і професіоналів. Саме такі люди зараз потрібні на місцях, вони займаються не популізмом, а реальними справами, вони йдуть у політику не заради власних інтересів, а для того, щоб зробити добрі справи для людей. Команда «Нашого краю» з Носівщини є вагомою і важливою складовою команди «нашокраївців» Чернігівської області, і ми готові працювати й надалі, аби ця ситуація була стабільною», – наголосив депутат облради.

Під час форуму Сергія Баришовця відзначили подякою Центрального виконавчого комітету політичної партії «Наш край» за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного розвитку громад Чернігівської області, за активну участь у розбудові політичної партії «Наш край», за сприяння підвищенню її впливу та авторитету.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button