Політика

Верховна Рада має продемонструвати результативність під час президентських перегонів

*Актуально

У цьому переконана керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник. За її словами, через кандидатів-популістів президентські вибори перетворилися на шоу та фарс.

«Дуже важливо, щоб у цей час усі гілки влади продемонстрували стабільну результативну роботу. Особливо це стосується Верховної Ради, адже восени на країну очікують парламентські вибори. Нова передвиборча лихоманка може ослабити нашу державу», – зазначила Ольга Чередник.

На її думку, парламент має ефективно працювати, а не стати ще однією трибуною для популістів. Ті кандидати-депутати, які зійшли з дистанції президентських перегонів, мають зосередитися на законодавчій роботі.

«Людей сьогодні цікавлять їхні сімейні бюджети та виживання під час зростання цін і тарифів», – резюмувала депутат обласної ради.

Партія «Наш край» закликає парламент зосередитися на тих питаннях, на які представники нашої політичної сили вже подавали відповідні законопроекти. Це стосується питань екології та посилення соціального захисту, стабільного постачання соціальним об’єктам газу і тепла тощо.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button