Політика

Відомий імовірний переможець виборів у 208-му окрузі

Валерій Давиденко, чинний депутат Верховної Ради України за 208-м мажоритарним округом, є найімовірнішим переможцем дострокових парламентських виборів. Про це свідчать результати опитування громадян, проведеного соціологічною кампанією «Global Socis» у шести районах області – Бахмацькому, Борзнянському, Куликівському, Ічнянському, Менському, Талалаївському.

Динаміка рейтингу Валерія Давиденка означає, що він є фаворитом виборчих перегонів. Його підтримка в окрузі становить 37,2%.

За даними соцопитування, 41,3% опитаних із остаточним вибором ще не визначилися, однак прихильні до чинного депутата.

Про зростання підтримки депутата свідчать показники його роботи – як у стінах парламенту, так і безпосередньо в окрузі.

Зокрема, як зазначають опитувані, Валерій Давиденко приділяє багато уваги селам, містам і районам, допомагає залучати кошти на оновлення об’єктів інфраструктури – шкіл, лікарень, садочків. У кількох селах за його підтримки реалізували проекти з модернізації вуличного освітлення, реконструкції водопроводів.

Станом на 1 липня відомі імена 11 кандидатів.

За даними соціологічного опитування, наступний у рейтингу кандидат із 11-х зареєстрованих здобув підтримку 12% виборців.

Дослідження проводилося в Бахмацькому, Борзнянському, Куликівському, Менському, Талалаївському районах і частині Ічнянського. Опитано 2200 респондентів. Статистична похибка – 2%. Вибірка репрезентативна, складена методом квот.

Довідково: Валерій Давиденко є автором 77 законопроектів, серед них 17 – стали чинними законними актами. За п’ять років роботи депутат залучив до округу майже 100 млн грн. Він 269 разів відвідував райони, провів 2 484 прийоми громадян.

*Актуально

Ще статті по темі

Back to top button