Політика

Які проблеми непокоять жителів Шерстянки?

*Актуально

У Чернігові депутат Новозаводської районної в місті ради від партії «Наш край» Олександр Стрішний провів зустріч із жителями мікрорайону «Шерстянка». За його словами, місцеві жителі висловили бачення подальшого розвитку одного з мікрорайонів обласного центру та назвали проблеми, що найчастіше їх непокоять.

Олександр Стрішний уточнив, що найважливішими для мешканців «Шерстянки» є питання безпеки, тому люди нарікають на неякісне освітлення та відсутність поліцейських патрулів на вулицях. Не залишаються місцеві мешканці й осторонь необхідності облаштування парків і скверів не лише в центрі, а й на околицях міста.

Також говорять про потребу вирішення проблеми безпритульних тварин, які можуть загрожувати дітям. Зокрема, чернігівці вказують, що на будівництво притулку для тварин було виділено понад 10 млн грн бюджетних коштів, але його відкриття чомусь досі затягується.

Очікують жителі «Шерстянки» і на будівництво дороги від вулиці Івана Мазепи до вулиці Текстильників. Проект обговорювали на громадських слуханнях, але наразі, згідно з поясненнями місцевої влади, його відкладено через недостатність коштів.

«За результатами зустрічі ми з командою підготуємо низку звернень. Крім того, будемо контролювати виконання робіт із реконструкції підземного переходу до мікрорайону. Дуже важливо, аби всі роботи були проведені вчасно і якісно, а не доводилося перероблювати кілька разів, як у центрі», – наголосив Олександр Стрішний.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button