Новини

Розповідь чернігівця – на благодійних аудіолистівках «Укрпошти»

Нещодавно «Укрпошта» презентувала серію благодійних аудіолистівок у межах партнерського проєкту «Борітеся – вже поборете!». Листівки «промовляють» голосами сучасних українських героїв, які проявили себе на військовому, волонтерському, медичному, економічному й інформаційному фронтах.

За словами Тетяни Ювженко, начальника Чернігівського головпоштамту, серія налічує 12 листівок. Усього можна послухати 7 персональних і 5 спільних розповідей.

«Від кожної розповіді – мурашки по тілу. Наприклад, льотчик Вадим Ворошилов розповідає, як під час одного з масованих обстрілів було пошкоджено його літак, і перша думка була «не хочу катапультуватися», але вибору не було. Шолом, у якому він був, льотчик залишив на згадку, від крові не відмивав.

До речі, на одній із листівок – розповідь начальника цеху транспортної мережі Чернігівської філії «Укртелекому» Ігоря Меркулова. Вона – про те, як працювалося під час воєнних дій на Чернігівщині», у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначає Тетяна Ювженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда про «сільський рай» Чернігівщини: чому міліють молочні ріки і зменшується кількість корів

Листівки можна прослухати чи прочитати, просканувавши QR-код на звороті.

У Чернігові продаж таких аудіолистівок уже стартував. Щоправда, як і в інших обласних центрах, продають їх тільки на Головпоштамті.

Тетяна Ювженко каже, що чернігівці більше звикли до традиційних вітальних листівок, які можна відправляти одне одному поштою. Втім, і новинки припали до душі, купують їх багато, зокрема й для того, аби надсилати друзям чи рідним за кордон.

Оскільки листівки благодійні, то всі кошти, виручені за них, перераховують на закупку дронів, потрібних для українських захисників. 

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button