Суспільство

11-річний Володимир у свій день народження привітав українських морпіхів (Фото)

Іграшки та солодощі — яким іще подарункам так щиро радіють діти? Хіба що новісіньким електронним приладам: планшетам, комп‘ютерам, телефонам. 11-річний Володимирко із Черкас не став винятком.

От лише новісінький планшет отримав не він, а, навпаки, сам подарував. І не першому-ліпшому, а морпіхам, які нині боронять Маріуполь від окупанта.

Тривалий час Володимир збирав гроші, до дня народження трохи допомогли і батьки — замість того, щоб витрачати сотні гривень на подарунки та святкування, додали коштів і допомогли синові придбати планшет.

Та сказати, що хлопчик залишився без свята, не можна. Спеціально до дня народження Серж Марко запросив хлопчика та його батьків до столиці, і Володимир став почесним гостем радіо «Армія FM». Та й тут на нього чекав сюрприз — подяку і привітання хлопчик отримав від повного кавалера ордена «За Мужність», легенди 79-ї ОаеМБр і всіх десантних військ Павла Чайки. Про те, як це було – у відео Яни Холодної.

До речі, свій подарунок військовим Володимир супроводив і особистим листом, прикрашеним милими дитячими малюнками. Ми не наводитимемо його повністю, адже адресовано листа не нам, а солдатам, та одну з фраз, адресованих захисникові, ми дозволимо собі процитувати: «Найкращий подарунок для мене ти вже зробив — це мирне небо над нашою оселею. Бажаю за допомогою мого подарунку ще краще кришити ворогів та повернутися додому неушкодженим».

Ми щиро вдячні Володимирові за допомогу, долучимо його подарунок до інших планшетів і якнайшвидше відправимо їх морпіхам на передову. Вас же ми закликаємо брати з юного Володимира приклад, і будь-яким зручним способом підтримувати наших військових. Кожна гривня ваших пожертв у рамках проекту «Захисники Маріуполя» – вагомий внесок у оборону нашої держави. Стримувати знавіснілого агресора без вашої допомоги значно складніше — певні, це ви чудово розумієте і самі.

Джерело: People’s Project.com

Ще статті по темі

Back to top button