Суспільство

29-й маршрут на своєму шляху «викинув» 4 зупинки

У Чернігові з 1 лютого діє експеримент: буде внесено зміни до схеми автобусного маршруту загального користування № 29 «Подусівка – Завод Автодеталь», починаючи з району Чернігівської обласної лікарні, з таким шляхом проходження: Подусівка – за маршрутом – пр. Миру – вул. Михалевича – вул. Єськова (кінцева), далі в зворотному напрямку: вул. Єськова — вул. Михалевича – пр. Миру – вул. І. Мазепи – Любецька – за маршрутом.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні транспорту та зв’язку міської ради.

Увага! У зв’язку зі зміною схеми автобусний маршрут № 29 не обслуговуватиме такі зупинки на проспекті Миру: «СТО», «вул. Тичини», «вул. Любченка», «Завод «Автодеталь».

Перевізники пропонують скористатись тролейбусними маршрутами № № 2, 3, 4, 10 та автобусними маршрутами № 30, 33, 42.

Впровадження змін обумовлено численними зверненнями громадян і представників депутатського корпусу, що надійшли до міської ради, щодо відновлення якісного транспортного сполучення між районом вул. Єськова та районом Ремзавод.

Отже, мешканці вул. Єськова зможуть швидше добиратись до дитячих навчальних і дошкільних закладів, розташованих у районі Ремзавод.

Новий шлях проходження автобусного маршруту № 29 також полегшить сполучення міста з комплексом медичних закладів, що знаходяться в районі  Чернігівської обласної лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button