Суспільство

4 пляжні тренди 2024 року

З настанням спекотних літніх днів більшість людей прагнуть відпочити на пляжі. Та незалежно від того, що ви оберете: морський курорт, відпочинок на річці чи озері, напевно, вам захочеться виглядати стильно, елегантно та модно. Про те, що надіти, вирушаючи на пляж, замислюється будь-яка сучасна жінка. Світові та українські модні бренди (наприклад, торгова марка Braxton) пропонують у великій кількості пляжні туніки, капелюхи, панами та інші предмети гардероба. Щоб полегшити вибір, ми розповімо про чотири тренди сучасної моди, на які варто звертати увагу влітку 2024 року.

Тренд на натуральність

Цього літнього сезону зберігається мода на вироби з натуральних тканин. Бавовна, льон, жниварка або віскоза, яка отримується з натуральної целюлози – найкращий вибір для тунік, пляжних суконь, панам або кепок. А капелюхи будь-якого фасону варто вибирати із пшеничної соломи чи натуральної целюлози, яка є її штучним аналогом.

Натуральні тканини та волокна забезпечать комфорт навіть у найспекотнішу погоду, оскільки мають:

  • відмінну повітропроникність;
  • здатність до терморегуляції;
  • гігроскопічність, завдяки якій вони добре вбирають вологу та швидко висихають;
  • стійкість до впливу ультрафіолетових променів, що дозволяє їм не вигоряти на сонці.

Тренд на пастельні кольори

Модними цього літа, як і раніше, залишаються вироби пастельних відтінків. Популярною буде вся пастельна гама, включаючи білий, бежевий, сірий колір, а також кремовий, ніжно-персиковий та інші тони. Але це стосується загальної колірної гами гардероба, та не означає, що в ньому не повинно бути яскравих предметів чорного, червоного, темно-синього, бірюзового або коралового кольору. З їхньою допомогою можна виділяти окремі елементи у своєму аутфіті. Так у моді цього літа бейсболки з яскравими принтами та написами під колір золота.

Одяг та головні убори світлих пастельних тонів мають безліч переваг влітку, оскільки вони:

  1. відбивають сонячні промені, завдяки чому виріб повільніше нагрівається та довше залишається прохолодним;
  2. добре підкреслюють засмагу;
  3. надають образу елегантності, оскільки візуально здаються легшими.

Тренд на використання принтів

Літо – найкраща пора року, щоб експериментувати з принтами на одязі. Це може бути принтована тканина у смужку (вертикальну та горизонтальну, широку та вузьку), клітинку або з абстрактним візерунком. У моді цього літа головні убори та інші предмети гардероба, пофарбовані в техніці тай-дай або під піксель.

Для декорування монохромних модних виробів можуть використовуватись принти різного виду:

  • флористичні;
  • анімалістичні;
  • патріотичні – візерунки української вишиванки, мапа України з написами тощо;
  • зображення емблем та логотипів;
  • текстові принти.

Модні тенденції у декорі

У дизайні одягу та головних уборів велике значення мають різні елементи декору, які у поєднанні з кольором створюють характер модного виробу. У тренді цього літнього сезону декорування предметів пляжного гардероба:

  1. вишивкою та аплікаціями, що особливо проявляється у дизайні головних уборів таких, як бейсболки чи панами;
  2. вставками із сітчастої напівпрозорої тканини або мережива. Цей тренд знайшов яскраве відображення в останній колекції пляжних тунік бренда Braxton, де представлені навіть повністю мереживні вироби;
  3. елементами у фолкстилі гаучо, з використанням заклепок, шнурівок та бахроми.

Модними цього літа будуть і жіночі капелюхи, прикрашені стрічкою на тулії з великим бантом або брошкою. Дотримуйтесь цих модних трендів, і влітку 2024 року на пляжі ви виглядатимете по-справжньому модно та красиво!

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button