Суспільство

530 юнаків склали військову присягу на вірність українському народові

21 грудня відбулась урочиста церемонія складання військової присяги молодим поповненням військовослужбовців строкової служби військової частини Т0500 в Чернігові.

Цього дня 530 юнаків призову осінь-2019 з усіх областей України урочисто присягли вірно і самовіддано служити Україні, сумлінно та чесно виконувати військовий обов’язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовослужбовці 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту склали присягу

Після складання військової присяги частина військовослужбовців буде розподілена серед підрозділів Держспецтрансслужби, а решта залишиться на навчанні в центрі, який готує фахівців за спеціальностями: командири відділень, сапери, водолази, санітарні інструктори, кранівники, механіки, кухарі.

Свято продовжилося виступом військового оркестру 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України під керівництвом начальника оркестру — військового диригента, полковника Миколи Смаля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтична присяга: у Десні юнак освідчився коханій на плацу (Відео)

На завершення заходу командири запросили військовослужбовців отримати відпускні записки для можливості провести радісні хвилини зі своїми рідними і близькими та нагадали про своєчасне повернення до військової частини для подальшого несення служби.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button