Суспільство

Атрошенко готовий підняти на даху прапор однієї з політичних сил

Під час обговорення на розширеній нараді в міськраді питання виділення державою  коштів на аварійно-відновлювальні роботи на об’єктах, що постраждали унаслідок літньої зливи, Владислав Атрошенко обурився що Чернігівщина має багато своїх нардепів у Верховній Раді, однак отримує серед регіонів найменшу суму субвенцій і різної фінансової допомоги.

От чесно, я готовий залізти на дах і підняти прапор тієї політичної сили чи тієї людини, яка нам допомагатиме. Зокрема в таких ситуаціях, як, наприклад, допомога людям, чиї помешкання постраждали від зливи, – висловився Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість грошей – виховна година: Атрошенко зробив зауваження мешканцям затоплених будинків

Міська рада таки напише листа всім чернігівським нардепам із проханням вплинути на Кабмін у процесі відшкодування збитків населенню. До речі, розпорядженням Кабміну Чернігівщина отримає трохи більше 16 мільйонів гривень. За ці кошти відремонтують бібліотеку Короленка, школи і садочки. А от мешканцям затопленого приватного сектора – наразі жодної копійки.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Может свой флаг поднял бы да помог….

  2. Xотите сделать свoе телo кpaсивым как у спopтсменов? Знaкомый pаccказал как подкачать тело не ходя в тренажёрку и не сидя на изнурительных диетах, пoвеpьте этo сaмый инновациoнный и действенный спoсoб. вот мой pезультaт за две недели (извините за спам)! —- http://xx.org.ua/nefedov

Back to top button