Суспільство

Атрошенко переводить міську раду в бездротовий wi-fi-простір

Найближчим часом у будівлі Чернігівської міської ради розпочнуть роботи зі створення автоматичної системи єдиного wi-fi-простору. Це коштуватиме казні приблизно 567 тисяч гривень. Переможцем тендера визначено підприємця Андрія Петровського, втім, нині він очікує на рішення комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертва школа № 10: муніципальний театр абсурду (Відео)

Андрій Петровський загалом перемагав у 37 тендерах на загальну суму майже 4,5 мільйона гривень. Наприклад, саме він обслуговує системи відеоспостереження в Чернігові. А виконавчий комітет Прилук замовив у Андрія Петровського апаратуру для записування та відтворювання звуку й зображення за 1 мільйон гривень.

До речі, вже вкотре в Чернігові спостерігаються вибіркові фінансові контрасти. Наприклад, для виготовлення проектної документації на ремонт 10-ї школи міська влада шкодує 100 тисяч гривень. Надбавки у вчителів зняли. А на власний комфорт, марафет адміністративного приміщення і дорожезний фонтан на задньому дворику мерії гроші виділяються.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Кто-нибудь вообще понимает, куда тратятся такие средства? Соорудить wi-fi сеть в горсовете можно, потратив тысяч 20 грн. Ну если хотите супер-пупер, то 30. Вот вам и отношение городских властей к остальным, как к быдлу. На ремонт школ сколько выделили? Гнать в шею этих проходимцев пора.

  2. Да деньги они издят наши по карманам своим на хорошую жизь,нужно в заголовках писать сп..здили на створення автоматичної системи єдиного wi-fi-простору 530 тисяч гривень по другому это не как не назвать…

  3. Опять Петровский?Это же ворюга из ворюг.Снова Атрон получит неплохой откат.

Back to top button