Суспільство

Атрошенко розповів про свій «біль»

Ранкову нараду в Чернігівській міській раді міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 20 лютого, розпочав із традиційної «години виховання». Присутнім у залі колегам він укотре наголосив, що необхідно чесно сплачувати податки, берегти майно міста – нічого не бити, не ламати, не обмальовувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Золоті» зупинки Чернігова: хроніка брехні та ілюзій (Відео)

Мер Чернігова зізнався, що втомився від різних маніпуляцій, зокрема з боку чернігівців.

«Ви знаєте, що найболючіше для мене – розуміти, що Чернігів можна врятувати від занепаду, і бачити, що цього не хочуть самі люди, наші чернігівці», – зазначив міський голова.

Як переконаний Владислав Атрошенко, вимагаючи вчасних виплат, люди не думають про майбутнє міста.

«От давайте усім усе виплатимо і забезпечимо майбутнє наших дітей, – продовжив Владислав Атрошенко. – Хіба люди не розуміють, що так ми не забезпечимо майбутнього наших дітей? Яке в наших дітей буде майбутнє, якщо вони живуть у зруйнованому місті? Якщо у батьків виникає бажання відправити дітей навчатися за кордон?»

Мер наголосив, що містяни мають бути терпимими і не думати лише про свої проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Влада чинить як князьок із своїми холопами», – чернігівські вчителі про втрату надбавки (Відео)

 «Лише сьогодні і лише зараз треба вирішить ту чи іншу проблему, бо в нас же децентралізація, грошей – кури не клюють. Усі думають лише про себе», – зазначив він.

Завершуючи монолог, Владислав Атрошенко порадив чернігівцям звільнитися від проблем, які живуть у їхній голові.

До речі, попри децентралізацію і суттєві кошти на депозиті, у вчителів Чернігова міська влада відбирає 20 % надбавок за престижність. Відомо також, що найближчим часом у Чернігові очікується скорочення серед педагогічних працівників.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Зазвичай люди спочатку купують собі хліб, а якщо залишаються гроші — диван і фонтан

  2. плати не плати эти же депутаты уроды все и украдут во главе со своим заболевшим

  3. Атрошенко розповів про свій «біль» И что же у него болит ? Ноги? Плечи, руки ???? Чтобы носить все то , что наворовал у людей и бизнеса?? А может душа ? За теми кого грохнул лично или через киллеров, чтобы отжать бизнес и рынки ???

Back to top button