Суспільство

Атрошенко знову скликає депутатів на сесію

Чергове – 45-те засідання сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання відбудеться 26 вересня 2019 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідація рад і мерські погрози опонентам: серпнева сесія міської ради (Відео)

На розгляд сесії вносяться питання:

  1. Про затвердження внесення змін до Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2019-2021 роки.
  2. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.
  3. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.
  4. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.
  5. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду.
  6. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального  садівництва, будівництва індивідуальних  гаражів.
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.
  8. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

1.9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

  1. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
  2. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
  3. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  4. Про внесення зміни до рішення Чернігівської міської ради від 29 листопада 2018 року № 36/VII – 39 «Про надання пільг зі сплати земельного податку у 2019 році».
  5. Про депутатські запити.
  6. Різне.

Ще статті по темі

Back to top button