Суспільство

Багатоповерхівку у центрі міста тероризують безхатьки й п’яниці (Фото)

Мешканці багатоповерхівки по Проспекту Перемоги, 107 б’ють на сполох. Журналістам Чеline люди повідомили, що безхатьки та алкоголіки окупували під’їзд №3. Двері та замки підвалу постійно зламані. Там постійно перебувають п’яні безхатченки.

«На сходових клітинах залишають сміття, яке часто загорається від недопалків або навмисного підпалу, – бідкається мешканка Юлія. – На батареях сушиться одяг і взуття. Запах у під’їзді – не передати словами».

До того ж, один із мешканців під’їзду продає оковиту, тому п’яниці віджимають кодові двері й сплять прямо на східцях. Діти бояться самі заходити у під’їзд.

Добропорядні мешканці вже зверталися і на гарячу лінію управління ЖКГ, аби комунальники встановили нові надійні двері й замок, і неодноразово до поліції. Результату поки що – нуль. Хочуть, аби проблемою зацікавилися представники міської влади. Має місце грубе порушення громадського порядку, продаж алкоголю, та поліцейські нічого не можуть, або ж не хочуть нічого робити. Дільничного інспектора люди поки що не бачили.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. А після у когось виникають питання про самосуд…

  2. А шо наша «доблестная» полиция только бабуль с картохой на улице гонят умеет ? Нах…я содержать дармоедов, которые порядок наводить не могут

  3. Так участковые и крышуют самогонщиков. Не будут такие менты закрывать точки — потеряли доход

  4. Реформы только по бумагам, начинка та жа. Кто надеется, что будет лучше, надейтесь, не с этой властью!

Back to top button