Суспільство

Басейн для дітлахів: у Чернігові планують обновку

У системі «Прозоро» з’явилась інформація про капітальний ремонт приміщення басейну дитячого садочка №77, що по вулиці Захисників України (колишня Одинцова), 15. Наразі на обновку планують витратити трішки більше п’яти мільйонів гривень. Під час торгів сума може зменшитися.

Вячеслав Почеп, керівник управління капітального будівництва, яке є замовником будівництва, каже, що це наразі лише наміри.

«Поки що гроші на це будівництво не закладені. Скоріш за все, це може статися на наступній сесії. І капітальний ремонт можна буде запланувати на наступний рік», – сказав  керівник управління.

Завідувачка садочка Надія Гриценко також говорить, що коментувати щось зарано, допоки не почали будувати. Наявний басейн не працює вже кілька років. Сама ж реконструкція запланована в рамках створення в 2020 – 2021 роках на базі садочка Центру фізичного розвитку дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова школа і садок у мікрорайоні Бобровиця: коли мрії втіляться в реальність

Достукатись до керівника управління освіти Василя Білогури традиційно не вдалося. Головний освітянин міста як зразковий педагог №1 показує приклад, що з пресою, яка пише критичну правду, треба або не спілкуватись, або спілкуватись тільки через офіційні запити.

Ще статті по темі

Back to top button