Суспільство

Без ЕІС-коду й особового рахунку: дізнатися про перерви в електропостачанні онлайн відтепер можна і за адресою

Для зручності споживачів фахівці АТ «Чернігівобленерго» доопрацювали розділ «Інформація про перерви в електропостачанні» на офіційному сайті компанії і додали в нього нову опцію – відтепер дізнатися про зареєстровані перерви в електропостачанні у конкретному домогосподарстві можна без ЕІС-коду та номера особового рахунку, для цього достатньо лише адреси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зробіть запаси: завтра у жителів Шерстянки не буде води

– Усі наші оновлення направлені на те, щоб людина, яка вміє користуватися сучасною технікою (смартфонами, планшетами, ноутбуками, комп’ютерами тощо), могла розв’язати хоча б частину своїх проблем, пов’язаних з перервами в електропостачанні, самостійно, – пояснює начальник кол-центру АТ «Чернігівобленерго» Олександр Шабалін. – До цього, щоб дізнатися інформацію на сайті, споживач мав обов’язково зазначити у відповідних вікнах ЕІС-код та номер особового рахунку. Така форма залишилась і зараз, але додалася альтернатива – замість ЕІС-коду та номеру особового рахунку можна обрати з випадаючого списку свою адресу – населений пункт, вулицю і номер будинку. Усе! Інформація – на вашому екрані! Якщо є проблема на вашій лінії і вона зафіксована, можете бути впевнені, що скоро її розв’яжуть, якщо ж не зафіксована – це привід подати заявку через один із наших чат-ботів, особистий кабінет або ж і за допомогою оператора. Наш сайт адаптований під будь-який пристрій, який працює з операційною системою, тож проблеми зайти у розділ відключень не виникне – він відкриється не лише з комп’ютера, а й із планшета та телефону.

Нижче всі онлайн-ресурси за допомогою яких можна дізнатися всю актуальну інформацію про перерви в електропостачанні, зробити заявку про аварійну ситуацію і передати покази електролічильників:

особистий кабінет E-Svitlo – https://cn.e-svitlo.com.ua/  

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber  

Telegram-бот https://chernihivoblenergo.com.ua/in_telegram

мобільний додаток E-Svitlo – завантаження у PlayMarket за посиланням https://play.google.com/store/apps/details

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button