Суспільство

Більше ніж сотня настільних ігор: у Корюківській громаді влаштовують цікаве молодіжне дозвілля

Українська молодь – талановита, креативна і хоче розвиватися та пізнавати нове. Саме така молодь живе в Корюківській громаді. І в цій громаді традиційно влаштовують цікаве молодіжне дозвілля, причому як для міської, так і сільської молоді.

Зрозуміло, що в літній час переважають сезонні розваги на свіжому повітрі, між тим,є чим зайнятися і в прохолодний сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодь у трьох громадах на Чернігівщині пройде стажування в міських радах

«Останнім часом ми дуже активно купуємо різні цікаві ігри для нашої молоді. 

Зокрема, наша молодь дуже сильно полюбляє грати в гру про прапори. І одна з останніх новинок, яку ми придбали – «Гра про країни»! Знання географії завжди на часі, адже можна мандрувати і віртуально та мріяти про реальність відвідання багатьох країн світу. Окрім того, я і сам люблю географію, мені цікава інформація про різні країни. Недавно у нас «відбулося» розпакування цієї гри. Все відбулося дуже вдало, молоді сподобалося. 

Взагалі в нас нині вже понад сотню різноманітних ігор. До речі,  недавно проводили гру про Україну. А тепер набуває популярності інша гра – географічна, про країни світу. І ми не зупиняємося, прямуємо далі, бо довкола безліч усього цікавого – не тільки в Україні, а й в усьому світі», – зазначив Володимир Онищук, директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

Ірина Осташко

Фото – Корюківський молодіжний центр «КУБ»

Ще статті по темі

Back to top button